About MonPolo

Uniek

In search of uniqueness? Want to add variety to your wardrobe with clothes that match your style? MonPolo caters to your wishes: create a totally unique polo revealing your personality and dreams! Use the platform to make your customized items in just 4 weeks.

Kleuren

Houd u van sobere tinten of mag het eerder een beetje provoceren? Op een algemene manier of eerder minimalistisch door de details, aan u de keuze! MonPolo stelt u een groot kleurenpalet ter beschikking, dat een onmogelijk aantal combinaties zal toelaten.

Details

De verfijnde vintage details maken elk kledingstuk uniek en geven het een werkelijk toegevoegde waarde. Dank zij MonPolo is het nu aan u om de details te kiezen: een discreet logo? Helemaal geen logo? Het verlangen om uw favoriete uitdrukking op de rug van de polo te zetten? Of eenvoudigweg een sobere polo die aan uw verlangens beantwoordt? Alles is mogelijk, tot in het kleinste detail!

Merchandising

De presentatie van de J&JOY artikels is uniek. MonPolo volgt deze weg en legt het accent op een buitengewone presentatie van het product. Wij onthullen niet meer...probeer de ervaring en sta versteld!

Kwaliteit

MonPolo is voor alles een J&JOY product. Zoals u misschien al wist, zijn alle J&JOY producten van onberispelijke kwaliteit, om onze klanten een optimaal comfort en een lange levensduur van het product, onder alle omstandigheden, te kunnen garanderen. Daarom is er een team opgericht van verschillende personen die zorgen voor de kwaliteitstesten van de toeleveringen. Met MonPolo bent u zeker dat u de J&JOY kwaliteit terug vindt in de gepersonaliseerde producten.

Made with dignity

J&JOY werkt samen met fabrikanten die de internationale geldende normen inzake milieu en arbeidsomstandigheden respecteren. Het merk investeert eveneens in sociale projecten en wil actief zijn in de sociale wereld. MonPolo zal uiteraard niet afwijken van de regel!